Rosalie den Ouden, september 2022 zijn mijn man en ik getrouwd. Wat ben ik Letty dankbaar voor mijn haar en make-up op onze bruiloft! Ik zeg nog vaak bij het terugkijken van de foto’s “Konden mijn haar en make-up maar iedere dag zo zitten”.

Letty heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Mijn haren wilde ik graag laag opgestoken met genoeg volume van boven. Mijn kapsel is precies geworden zoals ik het wilde. Mijn angst was dat mijn dikke haarbos zou gaan loslaten gedurende de dag, maar Letty heeft ervoor gezorgd dat mijn kapsel zelfs nog tijdens het feest goed is blijven zitten. Ze heeft ook perfect aangevoeld welke make-up bij mij zou passen. Ik had hier geen specifieke wensen voor, maar kon dit gerust overlaten aan het professionele oog van Letty. Voor toekomstige evenementen zal ik haar zeker nog eens benaderen!

Odette Heijnen, juni ’22 Voor onze zomerbruiloft deed Letty het haar en make-up van mij en onze dochter. Tijdens de proefsessie had Letty al snel door wat ik mooi vond. Het proefkapsel was meteen wat ik voor ogen had. Heel knap hoe ze mijn wensen zo snel vertaalde naar het voor mij perfecte bruidskapsel. Onze dochter mocht op de ochtend van onze grote dag haar wensen aangeven. Ook zij zag er prachtig uit. Onze kapsels en make-up zaten de hele dag mooi. Letty weet heel goed wat ze doet, ze is een echte professional!

Jasmijn Faber, september ’22 Met veel zorg en aandacht heeft Letty mijn haar en makeup verzorgd voor onze grote dag. In mijn zoektocht naar een bruidsvisagist vond ik het met mijn krullen in eerste instantie spannend. In het eerste mailcontact heb ik dit bij Letty kenbaar maakt en tijdens de proefsessie hebben we samen goede voorbereidingen in getroffen. Na deze sessie had ik er dan ook het volle vertrouwen in dat Letty er iets moois van kon maken! Ik kon met een gerust gevoel naar de grote dag toeleven. Super blij was ik met het eindresultaat! 

Flores Remijn, september ’22 Een van de eerste dingen die ik deed toen we onze trouwdatum hadden vastgelegd was aan Letty vragen of ze mijn make-up en haar kon doen die dag. Gelukkig was ze beschikbaar, want Letty heeft ervoor gezorgd dat ik er tijdens onze bruiloft stralend uitzag. Tijdens de proefsessie nam ze uitgebreid de tijd om te luisteren naar wat mijn wensen waren. Ik twijfelde op dat moment nog een beetje tussen twee kapsels, maar we kwamen er al snel samen aan uit wat het beste bij mij paste. Bij twijfel gaf ze eerlijk advies en ik ben nog steeds blij met de keus die we gemaakt hebben. De sfeer tijdens de proefsessie en op de dag zelf was heel relaxed, zelfs toen we ’s avonds de touch up in een hokje ergens tussen de lege kratten bier moesten doen :). Letty is heel professioneel, relaxed en ze werkt met mooie en fijne producten die heel goed blijven zitten. Ik kijk terug op een fantastische dag waarop ik me mede dankzij Letty elk moment voelde stralen.

Lisa Jacobs, juli ’22 ‘Ik heb Letty geboekt, omdat ze ontzettend veel weet over krullend haar. Iedereen met krullen weet dat dit soms een lastig puntje kan zijn. Op de dag zelf zag ik er precies zo uit als ik het had voorgesteld. Mijn make-up en haar zaten prachtig en Letty luisterde goed naar mijn wensen. Het was een hele fijne ervaring!’

Danique Peil, augustus ’22 Voor onze bruiloft van afgelopen jaar was ik op zoek naar iemand voor mijn bruids-make up en haar. Ik ben hiervoor op internet gaan zoeken en Letty was voor mij degene die er meteen uit sprong. Dit door de professionaliteit die ze uitstraalt en de positieve reacties van anderen. Tijdens de proefsessie snapte Letty meteen wat ik wilde voor mijn haar en make-up en dit heeft ze ook prachtig uitgewerkt.

Op de dag zelf was ik ook erg blij met Letty! Ze was de rust zelve, wat mij ook rustig hield op deze stressvolle dag. Letty heeft van mijn haar en make-up precies gemaakt wat ik voor ogen had, en ondanks de warmte van de dag heeft het de hele dag mooi gezeten! Mede dankzij Letty heb ik mij de hele dag een prachtige bruid kunnen voelen.

Mariska Neefjes, juni ’22 Voor onze bruiloft heeft Letty mijn haar en make-up heel mooi verzorgd! Al bij het proefkapsel en de proef make-up was ik heel enthousiast. Op basis van mijn wensen kwam Letty meteen met een supergaaf idee voor mijn haar. Op de dag zelf zag het er echt prachtig uit. Zowel mijn haar als mijn make-up zijn echt heel mooi blijven zitten de hele dag (ondanks het hele warme weer). Letty is heel relaxed om er bij te hebben op zo’n toch wel spannende dag; heel spontaan en een echte professional, met veel ervaring en ideeën. Een echte aanrader dus!

Femke Suijkerbuijk, aug ’22 Ik ben bij Letty terecht gekomen via mijn eigen kapster omdat zij mij vertelde dat Letty super goed is in haar werk. Voor onze bruiloft heeft Letty dan ook mijn haar gedaan en daar was ik zeer tevreden over. Letty luistert goed naar wat je wensen zijn en vult eventueel aan waar nodig. Op de dag zelf valt de spanning ook snel weg omdat het gesprek gewoon fijn en vanzelf gaat. Met onze bruiloft had mijn moeder wat zenuwen met alle knoopjes van mijn jurk dicht te doen en ook daar heeft Letty bij geholpen en de rust bewaard. Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Letty en zou haar zeker aanbevelen! 

Martine van Giels, juli 2022
Via via ben ik bij Letty uitgekomen en ik wist meteen dat ik niemand anders meer wilde vragen om mijn haar&make-up te doen voor mijn bruiloft. Een onwijs goede professional, die ook nog eens lief en betrokken is. Ze kijkt en luistert heel goed, stelt je op je gemak en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan een mooie en relaxte dag. Ik zou Letty zeker weer vragen bij een speciale gelegenheid. Topmens! 

Martine van Giels, juli 2022
Via via ben ik bij Letty uitgekomen en ik wist meteen dat ik niemand anders meer wilde vragen om mijn haar&make-up te doen voor mijn bruiloft. Een onwijs goede professional, die ook nog eens lief en betrokken is. Ze kijkt en luistert heel goed, stelt je op je gemak en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan een mooie en relaxte dag. Ik zou Letty zeker weer vragen bij een speciale gelegenheid. Topmens! 

Isabelle Cannoo, mei 2022
Ik was echt zo blij met Letty voor mijn haar en make-up. Lief, betrokken en ze stelde me heel erg op mijn gemak, wat belangrijk is op je bruiloft! Ik heb me de hele dag prachtig gevoeld en heb geen seconde hoeven kijken of mijn kapsel en make-up nog wel goed zat. Alles was perfect! Ik zou Letty zo weer vragen bij een speciale gelegenheid., jammer dat ze niet dichterbij Amsterdam woont. 

Jessica Elzakkers, mei 2022
Dankjewel Letty voor mijn mooie kapsel en make-up! Je hebt ervoor gezorgd dat het echt bij mij paste en al mijn wensen verwerkt. Mijn haar en make-up zijn heel de dag super blijven zitten, zelfs tijdens het uitbundige feesten! 

Tara Verwoerdt, juni 2022
Voor mijn bruiloft heeft Letty mijn haar en make-up verzorgd. Letty luisterde goed naar mijn wensen en dacht mee. Op de dag zelf zag ik er prachtig uit. Mijn haar&make-up bleef de hele dag goed zitten. Echt een dikke aanrader!

Stephany Massarou, september 2021
Ik ben ontzettend tevreden over hoe Letty mijn make-up en haar voor de bruiloft heeft gedaan! Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en ze had zelf ook erg goede suggesties. Daarnaast zorgde ze er op de dag zelf voor dat ik mij volledig op mijn gemak voelde, hoe spannend ik het ook vond. 

Ik heb later nog eens mijn make-up door Letty laten doen voor een feestje en zal dat in de toekomst zeker nog vaker gaan doen!”.


Marieke Bal, augustus 2021

Voor mijn bruiloft heeft Letty mijn haar en make up verzorgd en dat van meerdere gasten. Qua make up wou ik het heel natuurlijk houden en Letty zorgde ervoor dat iedereen er stralend uit zag de hele dag, veel beter dan normaal maar niet over de top. Voor mijn haar heb ik bij het proef kapsel foto’s laten zien en hebben we samen gekeken wat het mooiste zou staan. Ik kreeg er veel complimenten over en zou haar zeker boeken voor andere evenementen in de toekomst!

 

Marloes Lelieveld, november 2019
Vanwege de goede ervaringen van vriendinnen, was het voor mij al snel duidelijk dat ik Letty wilde vragen mijn haar en make-up te doen op mijn trouwdag. Daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik had een bepaalde sfeer en uitstraling in gedachten, maar geen specifiek idee over de uitvoering daarvan. Letty begreep direct wat ik wilde en ze heeft er voor gezorgd dat mijn haar en make-up perfect paste bij mijn jurk en het ’thema’ van de dag. Ik raad Letty zeker aan.

Suzanne Kerstens, augustus 2019
Als een kleine 7 weken voor je trouwdag je proef make-up en proefkapsel absoluut niet bevalt, slaat de paniek toch wel even toe.. Gelukkig was daar Letty! Via een kennis kwam ik bij haar terecht. Ik belde Letty op en wat een geluk dat zij op onze trouwdag nog ruimte had. Ze verzette de oppas voor haar zoontje om mij op tijd met een proefochtend uit de brand te helpen. Wat fijn!
Wat betreft make-up en kapsel had ik voor ogen dat ik vooral de betere en mooiere versie van mezelf wilde zijn. Dat betekende naturel make-up, omdat ik normaal alleen mascara op heb. En mijn haar vooral niet te strak en stijfjes, maar wél bijzonder. Je trouwt tenslotte maar één keer.. Tijdens de proefsessie luisterde Letty heel goed naar wat ik wilde en aan de hand van Pinterest foto’s kwamen we samen tot een plan. Letty is super goed in haar vak, kritisch op haar eigen werk, professioneel en het allerbelangrijkste vind ik dat ze heel goed luistert naar je wensen. Ik ben ontzettend tevreden over haar en zou haar iedereen aanbevelen. Zij heeft er voor gezorgd dat ik op onze trouwdag tóch kon stralen in mijn jurk!

Sandra Biskop, juli 2019
Op 5 juli 2019 stapte ik met mijn man in het huwelijksbootje. Letty deed mijn haar en make up. Voor de proefsessie was ik al licht gespannen, ik ben altijd vrij kritisch op mijn haar en make up. Aan de hand van mijn pinterest bord had ze wel een leuk idee en ging aan de slag. Mijn haar was prachtig en mijn make up precies zoals ik zelf ben: naturel maar zeker bruidswaardig. Dat beloofde veel goeds! Op de dag zelf was Letty lekker relaxt, heel fijn als je zelf een beetje gespannen bent. Mijn haar en make up waren nog mooier dan tijdens de proefsessie en nog belangrijker: aan het einde van het feest zat alles nog precies zoals Letty me had achtergelaten. Mijn dag was perfect en ik straalde, mede dankzij Letty! Bedankt!

Judith Verhoeven, juni 2019
Voor mijn bruiloft op 8 juni dit jaar heeft Letty mijn haar en make-up verzorgd. Op het laatst maakte ik nog een wijziging voor mijn haar, en Letty ging daar heel relaxed mee om. Dit bleek dan ook een goede keus want mijn haar zag er echt precies uit zoals ik in mijn gedachte had. Super! Ook mijn make up heeft ze met de grootste zorg gedaan en ook helemaal afgestemd op wat het beste bij mij past. Ook mijn moeder zag er op haar best uit nadat Letty haar haren en make-up had gedaan. Ik zou Letty zeker aanraden!

Mirjam Mulders, juli 2018
Letty is een fijne vrouw om mee te werken. Het eerste contact via de mail verliep vlot en was duidelijk. Tijdens de proefsessie nam ze de tijd om samen te kijken wat ik wilde en wat goed bij mijn trouwjurk zou passen. Op de dag van onze bruiloft was ze er mooi op de afgesproken tijd. We hadden ruim de tijd om zowel mijn haar en make-up als dat voor mijn zusje te doen zonder dat we hoefden te haasten. We waren zelf zeer tevreden over het resultaat en de gasten waren tevens positief!

Maartje Simons, juni 2018
Eindelijk was het zover, onze mooie dag. Ik bleef bij mijn ouders slapen en ik kon de dag rustig opstarten, want Letty kwam naar mij toe. We hadden al eerder een afspraak gehad waarin we een proefkapsel en proef make-up hadden gedaan. Dit was erg fijn, Letty dacht mee over wat mooi zou staan en ik ging blij de deur uit. Dit gaf me een rustig gevoel voor de dag zelf. Zelfs als ik wakker zou worden met een bad hairday, zou het nog goed komen. Die ochtend voelde als relaxed voor mij. Letty wist nog hoe mijn haar en make-up moest zijn en deed zelfs nog een aanpassing gezien mijn huid sinds de proefsessie bruiner was geworden. Ik heb haar als heel professioneel ervaren en kan haar iedereen aanraden!

Esther Augustijn-Knippenberg, juli 2018
Lieve Letty, dankjewel voor mijn mooie bruidsmake-up op onze bijzondere dag! Van tevoren fijn contact en duidelijke informatie gehad. Daarna een middagje proef make-up, zodat alle wensen goed doorgesproken kunnen worden en je natuurlijk kunt zien hoe de make-up er op de grote dag uit zal zien. Op de dag zelf was ze ruim op tijd, geen stress en lekker op je gemak mooi gemaakt worden! Met een prachtig eindresultaat! Ik kan echt iedereen Letty aanbevelen!!

Lotte Verlinde-Evers, augustus 2018
Vanaf het eerst moment was mijn gevoel bij Letty goed. Ze is ontzettend spontaan en vrolijk en laat je je op je gemak voelen. Daarnaast is ze gewoon een KEI in haar vak. Ze weet met een paar vragen goed te vatten wat je qua haar en make-up wil en schat goed in wat bij je past. Doordat Letty je altijd eerst uitnodigt voor een proefsessie, weet je precies hoe het op DE dag eruit gaat zien. En dan DE dag… Letty zorgt ervoor dat je haar en make-up de hele dag perfect blijven zitten! Daar besteedt ze extra aandacht aan. En last but not least; Letty is een heerlijk mens om op de dag van je leven ’s ochtends bij je over de vloer te hebben, relaxed, spontaan en goed in haar vak; de perfecte combinatie voor succes.

Danique van Leenen, augustus 2018
Letty is erg flexibel en meedenkend. Ze vraagt door tijdens de proefsessie om er zeker van te zijn dat het kapsel bij degene past. Een week voor de bruiloft hebben we alle plannen nog veranderd qua kapsel, een bob knippen, en dit vond je alleen maar leuk en stoer!!! De ochtend zelf verliep relaxt en vlot. Mijn haar heeft de hele dag goed gezeten en ik heb veel leuke reacties gekregen!

Savanna Blommers, mei 2018
Allereerst wil ik Letty nogmaals bedanken dat ze mij zo heeft laten stralen op onze mooie dag! Ik vond het erg moeilijk om iemand te vinden. Heel internet afgezocht maar ik wilde iemand die alles tot in de puntjes perfect deed. Na even zoeken vond ik Letty. Ik zag de foto’s op haar website en dacht meteen ja dit is het! Meteen een proefsessie gepland en ik kwam binnen in haar studio en ik liet mijn ideeën zien. Letty wist meteen hierop in te spelen en er een leuke draai aan te geven. Ook gaf ze goede tips en adviezen wat het beste bij mij zou staan. Al snel hadden we het complete plaatje. Ik voelde me zo mooi, maar helaas moest ik alles er weer af halen. Want ik wilde natuurlijk niet dat de bruidegom het zou zien. We hadden alles besproken en op de dag zelf kwam ze al vroeg naar Roosendaal. Letty bleef rustig terwijl ik natuurlijk zenuwachtig was. Letty is rustig en gezellig in de omgang en dat stelde me gerust. De make-up bleef de gehele dag mooi zitten ondanks dat ik emotioneel was! Ook mijn haren zaten prachtig. Ik had voor het feest nog een touch-up en dat was erg prettig. Zo voelde ik me weer helemaal fris en mooi op het feest! Het was een prachtige dag! Ik beveel haar zeker aan voor jouw mooiste dag!

Shelley Creemers-Hendriks, september 2017
Allereerst wil ik Letty heel erg bedanken voor de waanzinnige look die zij mij gegeven heeft op onze grote dag op 15 september 2017! Ik vond het moeilijk om iemand te vinden, en via internet kwam ik op de website van Letty. De foto’s en stijl spraken me meteen aan! Na een proefsessie in haar studio in Bergen op Zoom, waar ze volledig de tijd voor me nam, wist ik het zeker. Samen bekeken we wat ik mooi vindt en gecombineerd met haar professionele blik ontstond de bride look die precies bij mij past. Ook was het fijn dat ze op de grote dag al om 8 uur ’s ochtends in Eindhoven kon zijn. Verder is Letty heel fijn in de omgang en zorgt ze voor een stukje rust op de ochtend van de grote dag. Mijn kapsel en make up was op de grote dag nog mooier dan tijdens de proefsessie, en hoe fijn dat je de rest van de dag er zeker van kan zijn dat alles mooi blijft zitten! Letty is een aanrader als je er zeker van wil zijn dat je de stralende bruid bent op je trouwdag!

Angelique Cleiren, oktober 2017
Letty heeft ervoor gezorgd dat ik me op een van de belangrijkste dagen uit mijn leven prachtig voelde. Mijn haar zat precies zoals ik het wilde, en de make-up was ook zoals ik me had voorgesteld. En wat ook erg belangrijk is: het bleef de hele dag mooi en goed zitten! Zelfs na de emotionele momenten! Ook het contact met Letty was erg duidelijk en fijn. Ik beveel haar zeker aan voor jouw mooiste dag!

Suzanne van der Brug, september 2017
Wat vond ik het lastig om iemand te vinden die mijn haar en make-up zou kunnen verzorgen op mijn bruiloft. Via internet kwam ik uit bij Letty. Tijdens de proefsessie had zij aan een paar foto’s en woorden genoeg. Zowel mijn haar als make-up zaten precies zoals ik in gedachten had. Op 29 september 2017 stond Letty om 06:30 uur voor de deur. In alle hectiek bleef zij de rust zelve en heeft zij mijn haar en make-up prachtig gedaan. Ik kan haar aan een ieder aanbevelen!

Kim Nieuwlaat-Kreijman, oktober 2017
Van mijn trouwfotograaf, Corné Photography, kreeg ik de tip om contact op te nemen met Letty Stok. Na een prettig telefoongesprek en wat meer duidelijkheid over de prijzen koos ik voor Letty! Het uitzoeken van het proefkapsel en de proefmake-up was snel gebeurd en de communicatie verliep makkelijk , ze had al snel door welk stijl ik graag wilde! Op onze trouwdag zelf heeft ze me prachtig op mijn hotelkamer opgemaakt, heerlijk kalm en professioneel. Make-up en haar is prachtig blijven zitten tot in de vroege uurtjes! Ik voelde me een stralende bruid! Bedankt Letty, je bent een aanrader!

Martine de Kort, september 2017
Letty is al vanaf mijn tiende een goede vriendin van me, dus op het moment dat Sebastiaan mij ten huwelijk vroeg wist ik al dat ik Letty zou vragen mijn make-up en haar te doen. Ze weet wat ze doet en ze is wat mij betreft de beste. Zij geeft tips en ideeën en benadrukt vooral dat je jezelf moet blijven. Tijdens proefmake-up en kapsel heeft ze me dan ook laten zien dat er heel veel mogelijk is met ‘lichte’ make-up en in een handomdraai zat mijn haar prachtig. Ik heb me op 2 september 2017 dan ook echt de mooiste gevoeld en ik heb enorm gestraald die dag mede dankzij Letty.  Ze is zo rustig en relaxed op het moment van ‘mooi maken’ dat ik totaal geen stress of tijdsdruk heb gevoeld. Ook heeft zij nog de tijd genomen om mijn moeder en zussen een prachtig kapsel te geven.  Letty, super bedankt voor jouw goede werk en natuurlijk dat je als vriendinnetje bij onze dag aanwezig was! Aan iedereen: Niet twijfelen, laat Letty je stralen zoals je nog nooit gestraald hebt. 

Marjo L’Homme, adjunct hoofdredacteur Omroep Brabant
Letty Stok heeft ruim 8,5 jaar bij Omroep Brabant gewerkt als visagiste. In die tijd heeft ze de presentatoren van het nieuws van een professionele look voorzien, maar ook bij talloze live evenementen verzorgde Letty make-up en kapsel. Letty heeft dit al die jaren uitstekend gedaan. Professioneel, met oog voor detail en altijd volgens de nieuwste trends. Een ware vakvrouw waarbij iedere presentator in goede handen is.

Leonie Kellner, maart 2017
“Via onze bruidsfotografe kwam ik terecht bij Letty voor het verzorgen van mijn haar en make-up op onze grote dag. Letty reageerde gelukkig elke keer weer vrij snel, stelde mij op mijn gemak en uiteindelijk koos ik dan ook voor een proefsessie met Letty. Ik liet heel vluchtig een foto van mijn wensen aan Letty zien en het is wonderbaarlijk hoe zij dit al meteen voor ogen zag en ook oppakte! Op de grote dag zelf, stond Letty mooi volgens afspraak om 07.30 uur(!) voor de deur bij mijn moeder thuis. Uiteindelijk heeft zij mij om weten te toveren in een stralende bruid, compleet naar mijn eigen wensen, hier en daar fijn advies van haarzelf, wat tezamen resulteerde in een prachtig eindresultaat, waarvoor ik ook vele complimenten heb mogen ontvangen! Ook met de touch-up vlak voor het feest heeft Letty mij weer opgefrist en weer wat mooier gemaakt! Kortom: Letty is een hele lieve meid en luistert heel goed naar je wensen! Ik ben héél blij dat ik voor haar gekozen heb! Twijfel niet en ga voor een prachtig resultaat naar Letty!”

Chantalle van Hoof,  juni 2016
Op de heetste dag van het jaar, reed ik van Hilvarenbeek naar Bergen op Zoom voor mijn proefkapsel en make-up. Even kletsen en ondertussen liet ik op Pinterest wat kapsels zien waarvan ik dacht dat mooi zou staan bij mij en mijn jurk. Ik wilde zo dicht mogelijk bij mijzelf blijven. Letty had al snel in de gaten wat bij mij past. Na een korte blik op de foto’s van Pinterest begon ze. Het eerste kapsel én de make-up waren perfect, helemaal zoals ik zelf in gedachten had. Niets meer aan doen zei ik, op naar Tien-Zes-Zestien! Mijn gekrulde haar (normaal ‘oh zo stijl) en make-up overleefden zelfs de terugreis in mijn auto zonder airco, klasse! Op onze trouwdag nam Letty alle tijd. De dag voelde als een sprookje mede door een prachtig kapsel en make-up! Ik kan elke bruid aanraden om Letty te vragen op een van de mooiste dagen van je leven!

Bianca van Terheijden, September 2016
ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven! En op zo’n dag wil je natuurlijk alles perfect geregeld hebben… Na al een keertje proef gedraaid te hebben bij Letty wist ik dat ik dat wel uit handen kon geven. Ze voelde goed aan wat mijn wensen waren voor die dag en gaandeweg zijn we tot een perfect eindresultaat gekomen! Over mijn haar en make-up hoefde ik me deze dag geen zorgen te maken. Ook al was het deze dag zo’n 35 graden, alles is perfect blijven zitten! Ook heeft ze die dag bij mijn schoon- moeder&-zussen het haar en de make-up gedaan en dit zag er ook super mooi uit. Kortom, ben je op zoek naar de juiste persoon voor jouw grote dag ga dan met een gerust hart naar Letty toe!

Mirjam van Uum-Bosters september 2016
Vrijdag 2 september was onze grote dag. Mede dankzij Letty heb ik mij die dag een stralende bruid gevoeld, ik had mijzelf nog niet eerder zó mooi gezien. Bij het creëren van het proefkapsel en de make-up was het zo relaxed, alles mocht ik vragen en Letty wist precies wat ze deed. De tijd die ze voor je neemt is heel prettig, zeker als je zelf wat onzeker bent. Op de trouwdag zelf, heb ik dan ook geen moment getwijfeld en zat ik heerlijk op mijn gemak. Zoek je een professioneel en fijn persoon om jou er stralend uit te laten zien? Dan is Letty Stok zeker de persoon!!! Dank je wel voor je mooie werk, veel liefs Mirjam

Iris Goedegebuure, mei 2016
Op onze trouwdag heeft Letty mijn make-up verzorgd. Ze heeft mij heel mooi en neutraal opgemaakt, precies zoals ik ben, zonder toeters op bellen. Geef je persoonlijke wensen door, en ze maakt er echt iets heel moois van. Tijdens de proef make-up heb je natuurlijk al een leuk voorproefje hoe het gaat worden en kun je je wensen eventueel nog veranderen. De make-up bleef de hele dag perfect zitten, zodoende heb ik ook de hele dag mooi kunnen stralen. Ook mijn moeder heeft  die dag kunnen stralen door de visagie van Letty. Als er in de toekomst speciale feesten zijn zal ik geen moment twijfelen om Letty te bellen.

Femke de Baar Warmoeskerken, mei 2016
Lieve Letty, wat zag ik er afgelopen 20 Mei mooi uit! En niet alleen ik, maar ook mijn moeder en onze getuigen. Je bent de rust zelve en luisterde goed naar wensen. Alles is en was mogelijk! Ik heb mede dankzij jou enorm kunnen stralen en genieten op onze mooie dag. Ook toen je voor een touch-up kwam was je bereid wat extra’s te doen, super! Ik zou je zeker bij andere aanbevelen. Lieve groetjes, Femke de Baar

Annelijn Heil, juli 2016
Lieve Letty, wat was ik blij met jou! Ik had al wel een beetje in gedachte hoe ik mijn haar en make-up graag wilde, maar om het echt uit te leggen was toch best lastig. Gelukkig had je aan een paar woorden genoeg en werd het uiteindelijk nog mooier dan ik had gehoopt. Mede door jou heb ik me een echte bruid gevoeld die dag! Naast mij heb je die ochtend ook mijn moeder, schoonzusje en beste vriendinnetje super opgemaakt. Ondanks deze volle planning bleef je super relaxed en ontspannen, heel fijn!! Mega bedankt Letty! Liefs, Annelijn

Emmylou Hopmans, juli 2016
Lieve Letty, wat zagen Eef en ik er mooi uit!!! Van de voorbereidingen tot en met de after party van onze mooie dag ben je erbij geweest. Volledig ontspannen en relaxed. Je laat je niet gek maken en je hebt er ook voor gezorgd dat wij niet gek werden….. Je wist precies wat ik wilde van make-up tot en met haar en dat terwijl ik niet zo’n make-up mens ben. Je hebt er mede voor gezorgd dat ik me de bruid voelde en dat ik de hele dag straalde. Complimenten tot en met, niet alleen van mij maar ook van mijn man, dochter en alle gasten!
Heel veel liefs, Emmylou

Annick Huijskens, mei 2016
Ik was erg tevreden over Letty. Ik had nog niet echt een goed beeld van wat ik wilde met mijn haar en make-up voor mijn trouwdag in Amerika. Letty had meteen goede ideeën en voelde goed aan wat er bij mij paste. Letty nam echt de tijd voor mijn proefkapsel en de make-up. Mijn bruiloft bestond uit twee delen, de ceremonie in Amerika en een paar maanden later nog een feest in Roosendaal. Letty had ook goede tips voor welke make-up mooi zou zijn voor overdag en voor ’s avonds. We hebben foto’s gemaakt van mijn proefkapsel en make-up voor in Amerika.  Op de dag van mijn feest was ik ook erg tevreden over Letty. Ze heeft ook mijn moeder en schoonmoeder mooi opgemaakt. We hebben allemaal veel complimenten gekregen over de mooie make-up.

Esmee Jansen,  september 2016
Via onze trouwlocatie ben ik bij Letty terecht gekomen. Het contact verliep heel soepel en meteen een afspraak voor een proefkapsel en make-up gemaakt. Na aanleiding van mijn voorbeelden heeft Letty mijn kapsel gemaakt ook mijn make-up zag er prachtig uit. Letty heeft goed inzicht in welke kleuren bij iemand passen. Ze koos voor mij een kleur die ik zelf nooit zou kiezen maar welke me goed stond. Op de dag zelf was ze netjes op tijd en was alles heel relaxed ook toen het later wat hectischer werd werkte Letty rustig door. Ze heeft nog een aantal ander gasten voorzien van haar en make-up welke ook allemaal tevreden waren. Dankzij Letty zag ik er op deze belangrijke dag prachtig uit! 

Marlijn van Egeraat, juni 2016
Op 3 juli 2015 zat ik in de stoel bij Letty voor de bruiloft van een goede vriendin. Ze vertelde over het aantal bruidjes dat seizoen en de binnenkomende aanvragen voor het jaar erop. Ik begon wat zenuwachtig te worden.. Manuel en ik hadden trouwplannen voor 24 juni 2016 en ik wilde niemand anders dan Letty om me die dag op m’n mooist te maken. Nog voor het aanzoek (!!) heb ik toen stiekem Letty alvast gevraagd. Tja, “first things first”!  Een klein jaar stond Letty om 7:30 fris en fruitig voor de deur, het kon beginnen! Ondanks de strakke planning heeft ze ons met haar vakwerk, maar zeker ook met haar rust, aandacht & liefde klaar gemaakt voor de grote dag. Tijdens de voorbereidingen gaf Letty me alle vertrouwen dat het goed zou komen. Van de proefsessies tot de touch up ’s avonds; alles was tot in de puntjes verzorgd en bovendien super ontspannen!

Marleen Blomsma, juni 2016
Letty is een pittige dame die van aanpakken weet, eerlijk is en een echte vakvrouw. Ze heeft voor mijn bruiloft mij prachtig opgemaakt en mijn haar gedaan. Daarnaast heeft ze ’s ochtends met haar collega Maika maar liefst 14 andere bruidsgasten hun haar gedaan! Iedereen zag er fantastisch uit. Ook had ze via De Stokroos mijn boeket en prachtige verse bloemen geregeld voor in mijn haar en dat van alle dames. We konden zo op Pinterest met z’n allen! Dank je wel Letty, ik kan je aan iedereen aanbevelen. 

Marijke Withagen, september 2015
Ik ben bij Letty terecht gekomen, omdat zij bij ons in de straat kwam wonen. Waarom ook niet? Lekker dicht bij huis! Ik was enorm besluiteloos over wat ik met mijn haar wilde. Ik heb daarom ook 2x een proefkapsel ingepland. Beide keren heeft Letty mij, vooral met veel geduld, geholpen met verschillende kapsels. Uiteindelijk had ik er eentje uitgekozen. Op de trouwdag zelf heb ik nog wat aanpassing gevraagd, ook daar was zij heel flexibel in. En ook in 1x zoals ik het wilde! De make-up heb ik aan Letty overgelaten. Na wat vragen over wat ik ongeveer mooi vond is zij begonnen. Ik had namelijk geen flauw idee wat ik nou echt mooi vond én wat mij überhaupt zou staan? In 1x tevreden, wauw! Mede dankzij Letty heb ik een hele bijzondere dag gehad, waarop ik kon stralen..!

Nina Peters – te Pas, juni 2015
Een week voordat we gingen trouwen kwamen we vanuit Australië (waar we wonen) in mijn geboorteplaats Bergen op Zoom aan, inclusief trouwjurk, trouwpak en bruidstaart! Een hele drukke week waarin nog allerlei dingen geregeld moesten worden aangezien dat vanaf de andere kant van de wereld niet altijd even makkelijk was. De maanden verstreken totdat mijn moeder bij Letty uitkwam. Op dat moment voelde dat als mijn redder in nood aangezien het een van de weinige dingen was die nog geregeld moesten worden (en daarbij ook bijna het belangrijkste!). Letty was van het begin af aan heel flexibel, het was voor haar geen enkel probleem om op zo’n korte tijd een proefkapsel en het proefmake-up te doen. Ik merkte ook al meteen op dat ze zeer professioneel te werk gaat, ze weet wat ze doet, hoe ze het moet doen, wat er bij je past, en probeert zo goed mogelijk naar je te luisteren en je wensen te vervullen. Haar passie voor dit vak straalt er van af, geweldig om te zien. Het was voor mij vooral een hele geruststelling om te weten dat ze er iets heel moois van zou gaan maken op de dag zelf – en dat heeft ze ook gedaan!! Een fantastisch kapsel wat de hele dag is blijven zitten en hele mooie natuurlijke make-up! Ook heeft ze het haar & de make-up van mijn zusje gedaan en de make-up van mijn moeder, die er ook allebei prachtig uitzagen. We hebben echt een geweldige dag gehad, dus nogmaals, heel erg bedankt Letty!!

Weddingdag July 2015 Kristen
Getting to know and work with Letty was such a pleasure!  Coming from America for our wedding in the Netherlands, I was lucky enough to have my sister-in-law recommend her!  Letty immediately put me at ease and was able to create the perfect hairstyle for me.  She came to our beach house on the day of the wedding and she worked diligently to ensure that the gusting winds would not mess up my beautiful hair!  Letty also provided a natural but dramatic make up style that worked perfect for me and showed up beautifully in our photos.  She is professional, skilled, and was a true pleasure to work with! I couldn’t have found a better person to make me look beautiful on our special day.  

Marion, juli 2015
Letty is een meid van deze tijd met een positieve dosis energie. Zij heeft van haar passie haar werk gemaakt en dat merk je. Zij is in staat om de mooie, pure ik uit je naar boven te toveren en dat is knap, want zo straal jij door je make-up en kapsel heen, die versterkt als het ware je persoonlijkheid. Ik geloof dat dat “talent hebben” heet. Dus…. hierbij durf ik een suggestie te geven aan alle toekomstige bruiden die het geluk hebben om bij Letty uit te komen. Sit back, let go and enjoy the ride! Letty, bedankt voor het omzetten van je liefde voor het vak in de praktijk. Ga vooral hiermee door, hiermee maak je niet alleen jezelf, maar veel mensen intens gelukkig!

Joelle Sterenborg, 2015
I
n 2008 is mijn zus getrouwd en zij heeft ervoor gezorgd dat Letty toentertijd mijn haar en make up deed naast haar bruidskapsel. Dat was zo goed bevallen dat wij Letty meteen in de arm hebben genomen voor onze grote dag (de rollen waren nu omgedraaid en Letty heeft naast mijn bruidskapsel nu ook mijn zus haar haar en make up gedaan). Ik wilde graag een natuurlijke uitstraling hebben, maar het moest er natuurlijk wel mooi uitzien op de foto’s. Letty begreep precies wat ik wilde en heeft er zo mede voor gezorgd dat ik zorgeloos van de hele dag heb kunnen genieten, zonder elke keer te denken of alles er nog wel goed uit zag! Wij hebben echt een fantastische dag gehad, Letty… heel erg bedankt!

Ineke Peters, april 2015
10 en 11 april 2015 waren speciale dagen. Op 10 april vierden wij de huwelijksceremonie met een kleine groep familie en vrienden. Op 11 april gaven we een groot feest. Natuurlijke wilde ik er op die dagen op mijn best uit zien. Ondank het feit dat er veel aanbod is in de branche was de keuze voor een visagiste voor mij heel snel gemaakt. Letty staat in Bergen op Zoom en omstreken bekend als een zeer ervaren en kundig visagist en haarstylist. Ook heeft ze al eerder 3 goede vriendinnen van mij prachtig opgemaakt op hun grote dag. Voor mij bestond er dus geen enkele twijfel om voor Letty te kiezen. Tot mijn grote opluchting bleek Letty ook beschikbaar voor beide dagen. Vervolgens hebben we samen twee verschillende looks gekozen. Letty had voor de proefkapsels en make-up al hele mooie voorbeelden uitgekozen. Zowel de make-up als het kapsel zijn fantastisch gelukt! Ook mijn zus en moeder heeft ze meer dan prachtig opgemaakt en voorzien van mooie stijlvolle kapsels. Letty, nogmaals super bedankt voor jouw goede werk en voor de gezellige tijd. Dat maakte de dagen toch weer extra speciaal!

Shallini Ganga, Combi workshop ‘Met Lievde & Letty Stok Visagie januari 2015
Lieve, mooie, maar bovenal enthousiaste Debbie. Bedankt voor de leerzame workshop! Je tomeloze enthousiasme en vakkennis geeft veel stof tot nadenken over dingen die je in het normale, drukke leven als ‘onbelangrijk’ bestempeld. Maar door jou uitleg over kleur ga je niet alleen jezelf, maar ook anderen in nieuw daglicht zien. Het gaat veel verder dan alleen de kleuren die bij jou passen qua kleding. Je laat ons inzien dat kleur echt een reflectie is van je gemoedstoestand, zowel op jezelf als ook van de omgeving om je heen. Na vaststelling van welk ‘type’ je bent, helpt Letty om je natuurlijke kleuren ( lees haar, huid, ogen) op een mooie manier te versterken. Ze leert je niet alleen welke make-up bij je past, maar ook hoe je het aanbrengt. En dat laatste is voor veel vrouwen het struikelblok!

Wendy Jansen, juni 2010
Op mijn trouwdag heeft Letty mijn kapsel en make-up verzorgd, gewoon lekker thuis, een enorm prettige ervaring. Ze luistert naar je wensen en zet dit om in een prachtig resultaat. Ze geeft daar waar nodig is tips of adviezen, maar hierbij jouw wens altijd vooropstellend. Mijn kapsel en make-up bleef de hele dag prima zitten, waardoor ik mij met recht heel de dag een stralende bruid voelde. Toen mijn broer in 2013 ging trouwen twijfelde ik geen moment. Ik heb Letty benaderd en zij heeft mijn make-up en haar wederom uitstekend verzorgd. Ook mijn moeder heeft die dag van haar diensten gebruik gemaakt. Ze had een perfect kapsel en prachtige make-up als moeder van de bruidengom. Kortom, Letty is een vakvrouw, een kei!

Marielle van Oostwaard-Kosters, april 2009
De make-up en haarstijl voor onze bruiloft was van te voren helemaal met Letty doorgenomen, maar zou het allemaal lukken op de dag? Ik weet nog wel dat ik daar zenuwachtig voor was, omdat ik namelijk zelf ook best handig ben met haar en daarom precies wist hoe ik het wilde hebben. Een kritische bruid dus! Maar ik was dik tevreden met het resultaat. Als ik nu naar de foto’s kijk, ben ik nog steeds trots op het resultaat. Sommige vrouwen voelen zich net een prinses met jurk, sieraden, haar en make-up. Ik voelde me dankzij Letty meer een filmster op de rode loper! Mijn man was er stil van toen hij me zag en ik heb veel complimenten gehad. Het was een hele speciale dag en Letty heeft haar bijdrage daar zeker aan geleverd. Mijn haar en make-up is ook heel de dag en avond goed blijven zitten. Zelfs tijdens het feesten!! Het is dat ik nog steeds heel gelukkig getrouwd ben, maar anders zou ik het zo weer doen!!